Utilidades Indice Crear Logos Crear Ventana PopUp Generador de Menús Crear Metatags Crear Banners Verifica Links Rotos Optimización Web Crear Botones Más... Cursos Indice Curso de HTML Curso de DreamWeaver MX Curso de PHP Curso de Java Curso de CSS Curso de JavaScript Curso de Photoshop CS Curso de Flash MX 2004 Promoción Indice Artículos Todo sobre Google Programas Lista de Buscadores Rentabilidad Indice F.A.Q. Artículos Programa Premium Métodos de Rentabilidad Zona Novatos Indice Comenzando Programas Consejos Más... Foros Foros Acceso a tu cuenta Regístrate Accede a tu cuenta Redirección con JavaScript Hacer una redirección con JavaScript es muy sencillo. Podemos hacer que la redirección actúe justo al cargar la página o que actúe tras un cierto tiempo. Redirección al cargar la página:

lunes, diciembre 25, 2006

De futbol i anys nous....

Deixaré el blog sense actualitzar alguna setmana a causa de les festes de Nadal i de l'any nou. Vull donar les gràcies als que l'anau visitant i sobretot el Bon Nadal i que el 2007 ens dugui moltes coses positives a tots. Com a adeu a aquest any he volgut fer una entrada diferent a les altres.

Ahir vàrem jugar a Algaida un partit Joventuts Socialistes vs. PSIB-PSOE. L'experiència de jugar a futbol després d'anys sense "tocar una pilota" és positiva i divertida quan es tracta de jugar contra els "veterans". Crec que va ser positiu trobar-nos en un àmbit fora del dia a dia de la política. Ara bé, el que és divertit quan es juga al cap d'unes hores es converteixen en músculs per tot el cos que ni recordava que existia que em criden l'atenció per no fer exercici... Diria que per aquest pròxim any em posaré l'objectiu de fer més esport, però no m'agrada posar-me objectius que sé que no compliré... Seria fàcil desitjar la pau per al 2007, però realment el que destitj és que tots i totes treballem per ella dia a dia, no només a nivell global, sinó també amb els que ens envolten. Desitj que tots donem passes envant per a complir els nostres objectius, per treballar per a que els nostres pobles i ciutats siguin millor, és a dir, per a que la gent visqui més i millor.

Una abraçada a tots i Bon Nadal.

Etiquetas: ,

1 Comments:

At 9:05 p. m., Anonymous Anónimo said...

Mi carencia cognitiva del catalán me impide comentar inteligentemente este post...pero, en cualquier caso, mis mejores deseos para el futuro, para esta página y para el 2007.

 

Publicar un comentario

<< Home